Ekipa

Lara Bezgovšek

Nika Bolte

Ime mi je 32399bfa-439c-4213-ba1d-e9247be4e30bPina Držan in sem dijakinja 2. g-razreda. V prostem času treniram rokomet in igram klavir, moja velika strast pa je pisanje. Menim, da si moramo v življenju zastaviti visoke cilje in vsako stvar početi z veliko entuziazma, saj bomo le tako uspešni. Predvsem pa je treba razmišljati pozitivno in se ne obremenjevati z majhnimi ovirami, ki nam prekrižajo pot.

 

nika gradišekSem Nika Gradišek in sem dijakinja 1. a-razreda. Sem knjižni molj, ljubiteljica glasbe, petja, plesa, umetnosti, poezije, nenarejenosti in iskrenosti. Igram violino, treniram hip-hop in pišem pesmi v prosti rimi. Novinarstvo me zanima zaradi nenehnih izzivov in zgodb, mimo katerih bi na kak utrujen dan drugače nepozorno zakorakala. Veselim se novih izkušenj in poznanstev.

1396a223-f449-43ac-a329-090c453d0735Sem Nataša Grešak, dijakinja 2. letnika. V prostem času aktivno pojem v šolskem pevskem zboru in igram  klavir. Zanima pa me tudi novinarstvo, predvsem pisanje člankov v časopisu in oblikovanje radijskih oddaj. Ker je glasba del mojega vsakdana, rada pokrivam glasbene teme novinarstva. Ukvarjam se tudi s športom, zato mi je všeč tudi športno novinarstvo.

86519c52-eacf-4b50-a57a-577468354438Sem Katja Grobelnik, dijakinja klasičnega oddelka 2. letnika. Že od nekdaj sem rada pisala umetnostna, pa tudi neumetnostna besedila, zato se že nekaj let ukvarjam s pisanjem člankov in reportaž za lokalne časopise. V zadnjih letih sem pomagala pri urejanju šolske spletne strani na svoji nekdanji šoli.
Tako kot pisanje, me veseli tudi fotografiranje, čeprav mogoče bolj umetniško kot reportažno, a se vseeno veselim lovljenja nepozabnih trenutkov na šoli. Pri Kajuh Pressu pokrivam predvsem aktualne dejavnosti klasičnih oddelkov ter krožkov in skupin, v katerih sodelujem tudi sama.

Kaja Kovše

Maša Krajnc, voditeljica Kajuh TV

1cd0e824-a8ac-42ac-9f56-d683c12cdd08Sem Živa Srše in sem dijakinja 2. g-razreda. Sem športnica in treniram twirling. To je kombinacija akrobatike, gimnastike in plesa v sodelovanju s twirling palico in z glasbeno spremljavo. K novinarskemu krožku sem se pridružila, ker rada pišem in si širim obzorja. Najraje pišem ankete ter se udeležujem raznih dogodkov, o katerih kasneje poročam.

fd9b1cc2-ac18-4748-a6f4-ea1c0e2bbefeSem Iva Škorjanc in obiskujem 2. letnik splošne gimnazije. Za novinarstvo sem se odločila, ker to počnem zelo rada in sem se s tem ukvarjala že v osnovni šoli. Obožujem pisanje člankov in intervjuvanje. Rada delam tudi ankete, saj je zanimivo videti še tuje poglede na določene stvari. Sem zelo ekološko naravnana in v večini bom pokrivala naravoslovno in glasbeno področje pa tudi kaj drugega se bo še našlo.

Anže Tratar, voditelj Kajuh TV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja